Menu

Virtueel Assistent

Ben jij op zoek naar een virtueel assistent, omdat:

  • alle dagelijkse dingen zoveel aandacht van je vragen, dat je te weinig tijd hebt voor het uitzetten voor je marketingactiviteiten?
  • jij online beter zichtbaar wil zijn en wil uitdragen waar jij en je bedrijf voor staan?
  • je simpelweg geen idee hebt aan welke marketingactiviteiten je moet beginnen, omdat jij je veel liever bezig houdt met je eigen vakgebied?

Antwoord jij deze vragen met een ‘Ja’? Voor ondernemers die hun (online) marketing activiteiten willen professionaliseren, bieden wij support op afstand. Op strategisch niveau én uitvoerend niveau. Ook wel een Virtual Assistant genoemd. We zijn flexibel inzetbaar op het moment dat jij het nodig hebt, voor een vast bedrag per pakket. Zodat jij weet waar je aan toe bent en kunt focussen op datgene waar jouw aandacht écht naar toe moet.

PLAN - PRICE

Description

Content Creatie

Zorg ervoor dat jouw content écht doet wat het moet doen:  jouw doelgroep activeren. Met de juiste content strategie en/of de uitvoering helpen wij je graag. 

E-mailmarketing

Van het opzetten van een nieuwsbrief tot het uitwerken van volledige campagnes. Van geautomatiseerde mails met landingspagina’s en inschrijfformulieren op bijvoorbeeld jouw WordPress website. Het gehele traject of een deel daarvan nemen wij uit handen.

Social Media Beheer

Voor ondernemers die hun activiteiten op Social Media  gericht willen vergroten en daar ondersteuning bij nodig hebben. 


Een Virtueel Assistent; jouw assistent op afstand

Wat een Virtueel Assistent jou oplevert, is het meest interessant. Waar het werk wordt uitgevoerd, is veel minder relevant dankzij de technologieën die online samenwerken mogelijk maken.

Focus op (online) marketing

Onze focus is op (online) marketing en communicatie. Altijd met het doel om een waardevolle bijdrage te leveren voor jou als de ondernemer. We zullen dus nooit zomaar wat posten op je social kanalen of een nieuwsbrief maken die alleen maar informatie zendt i.p.v. ook écht ervoor zorgt dat de ontvanger in actie komt. Dat is de kracht van samenwerken met een Virtueel Assistent die volledig gefocust is op (online) marketing en werkt als een verlengstuk van jouw bedrijf.

Een plan én de uitvoering

‘Meesters in doen’, dat is wat wij onszelf graag noemen. Wij vinden dat een plan altijd concreet moet worden: van strategie tot realisatie, het complete plaatje moet kloppen. En of je ons nu inzet vanaf de strategie of juist alleen voor de uitvoering (o.b.v. de door jou reeds uitgewerkte strategie), wij zorgen ervoor dat plannen worden gerealiseerd. Een plan maken is eenvoudig, het consequent uitvoeren van datgene wat nodig is om je doel te behalen, is waar de moeilijkheid zit.

SAM Custom – op aanvraag
Heb jij behoefte aan een Virtueel Assistent die jouw marketingactiviteiten uit handen neemt, maar zoek je een combinatie van de pakketten? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wil je daar meer over weten, neem dan contact met ons op.