Menu

Werken bij SAM

Wil jij werken in een leuk team met SAM-mers? Vind jij, net als wij, professionaliteit en kwaliteit in ondersteuning van ondernemers vanzelfsprekend? Lees dan verder onder de vacatures en schrijf je in via de button.

Vacatures
Op dit moment hebben wij geen actuele vacatures.

Samenwerken
Wij vinden het heel belangrijk om een sterk team van professionele assistants om ons heen te hebben. Omdat wij geloven dat je van elkaar leert en elkaar scherp houdt. Je kunt elkaar vervangen bij tijdelijke afwezigheid, zodat ook de klant verzekerd is dat alles gewoon doorloopt. Daarnaast heeft elke assistent een eigen expertise en zo kun je dus elkaar inschakelen voor kennis en ervaring. Daarmee bied je op hoog niveau professionele ondersteuning aan opdrachtgevers en dat is precies waar de SAM Assistants voor staan: support op professioneel niveau.

Wat je van SAM mag verwachten
Een paar keer per jaar hebben we een kennisavond, waarbij we een interessante spreker uitnodigen die ons iets kan vertellen over hoe wij nóg beter ons werk kunnen doen. Uiteraard krijg je ook support van SAM tijdens opdrachten. En uitjes vinden we ook enorm belangrijk. Het jaarlijkse SAM diner is daar een voorbeeld van. Kortom, lijkt SAM de ideale opdrachtgever voor jou?:

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe opdrachten
Wil jij als eerste op de hoogte blijven van nieuwe opdrachten opdrachten op locatie of als Virtual Assistant?

Schrijf je dan in op onze mailinglijst voor assistants.

Zodra er een opdracht beschikbaar komt, ontvangen de assistants op deze mailinglijst een e-mail met de aankondiging van de opdracht, nog voordat het online komt. Zo ben je dus altijd als eerste op de hoogte van nieuwe opdrachten!

Voor vragen kun je uiteraard ook een mail sturen naar jobs@sam-assistants.nl.

Dit levert een SAM Assistant jou op:

  • Tijd, door slimmer en efficiënter te werken
  • Structuur, overzicht in je to-do’s
  • Focus, op het uitzetten van de grote lijnen van je bedrijf
  • Geld, want jij verdient meer als je bezig bent met de juiste dingen
  • Plezier, omdat je weer bezig bent met de dingen die je energie geven

Bekijk onze succesverhalenSAM Assistants

Een SAM Assistant betekent het verschil tussen verlies en opbrengst in tijd, geld en plezier. Tussen chaos en focus. Tussen energielek en energieboost. Wij helpen ondernemers met een groeiend bedrijf om slimmer te werken, we nemen ondersteunend werk uit handen en bieden overzicht en structuur.

Zodat jij als ondernemer de focus weer terugkrijgt én blijft houden in welke fase jouw bedrijf zich ook bevindt.

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke assistent op locatie of een virtual assistant die jou structureel ondersteunt. Een assistent van SAM maakt voor jou het verschil. 

Stel jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.