Menu

[handige tool] Time Zone Ninja

Het plannen van een call of online meeting met mensen op verschillende locaties in de wereld was nog nooit zo eenvoudig.
Het is nog altijd best een gedoe om een online afspraak in te plannen voor deelnemers die over de hele wereld zitten. Je moet rekening houden met de tijdzones, zomertijd / wintertijd en maakt zelf handmatig een overzicht met alle tijden, om zo het meest gunstige tijdstip te bepalen voor alle deelnemers. Dit is allemaal verleden tijd met Time Zone Ninja.

Hoe het werkt
Het werkt super easy. Je vult de locaties van de deelnemers in en stelt de tijd van voorkeur in. Onder in het scherm wordt direct weergegeven welke tijd het meest gunstigst is voor alle deelnemers. Het is eventueel ook mogelijk om de afspraak direct via de tool Voxeet te boeken. Daarvoor moet je wel inloggen. Deze optie gebruiken wij niet, omdat wij vanuit de agenda van de ondernemers zelf de afspraak boeken.

Tijd besparen
Deze app bespaart veel uitzoekwerk (en dus tijd) bij het organiseren van calls en online meetings.
Heb jij ook regelmatig te maken met het inplannen van online afspraken met internationale deelnemers? Dan raden we je aan om Time Zone Ninja eens te proberen, zodat je meer tijd over houdt voor andere dingen.
Copyright (C) 2018 | SAM Assistants