Menu

Werken bij SAM

Wil jij werken in een leuk team met SAM-mers? Flexibele werktijden, de mogelijkheid om vanuit huis te werken en je verder te ontwikkelen?

Samenwerken
Wij vinden het heel belangrijk om op dezelfde locatie samen te werken, omdat wij geloven dat dit bijdraagt aan het teamgevoel, meer van elkaar leert en dat je sneller schakelt. Bovendien is samen lachen ook heel belangrijk! Ook af en toe face2face met de opdrachtgevers contact hebben, is wat ons betreft nodig om het meest optimale uit de samenwerking te halen. Daarom willen we dat een assistent zoveel mogelijk vanuit ons kantoor in Veenendaal werkt, af en toe thuis is natuurlijk geen probleem. Qua werktijden zijn we flexibel.

Wat je van SAM mag verwachten
Een paar keer per jaar hebben we een kennisavond, waarbij we een interessante spreker uitnodigen die ons iets kan vertellen over hoe wij nóg beter ons werk kunnen doen. Uiteraard krijg je ook een SAM training bij in diensttreding. En uitjes vinden we ook enorm belangrijk. Het jaarlijkse SAM diner is daar een voorbeeld van. Kortom, lijkt SAM de ideale werkgever voor jou?:

Vacatures
Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Mocht je van mening zijn waarde toe te voegen aan ons team, schrijf je dan in op onze mailinglijst.

Zodra er een opdracht beschikbaar komt, ontvangen de assistants op deze mailinglijst een e-mail met de aankondiging van de opdracht, nog voordat het online komt. Zo ben je dus altijd als eerste op de hoogte van nieuwe opdrachten! Zowel voor ZZP-ers als voor vast dienstverband.

Voor vragen (en dus geen CV’s ) kun je uiteraard ook een mail sturen naar jobs@sam-assistants.nl.

Werken bij SAM?

Dit levert een SAM Assistant jou op:

  • Tijd, door slimmer en efficiënter te werken
  • Structuur, overzicht in je to-do’s
  • Focus, op het uitzetten van de grote lijnen van je bedrijf
  • Geld, want jij verdient meer als je bezig bent met de juiste dingen
  • Plezier, omdat je weer bezig bent met de dingen die je energie geven


SAM Assistants

Een SAM Assistant betekent het verschil tussen verlies en opbrengst in tijd, geld en plezier. Tussen chaos en focus. Tussen energielek en energieboost. Wij helpen ondernemers met een groeiend bedrijf om slimmer te werken, we nemen ondersteunend werk uit handen en bieden overzicht en structuur.

Zodat jij als ondernemer de focus weer terugkrijgt én blijft houden in welke fase jouw bedrijf zich ook bevindt.

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke assistent op locatie of een virtual assistant die jou structureel ondersteunt. Een assistent van SAM maakt voor jou het verschil. 

Stel jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.